zaterdag 4 september 2010

Zo mooi

Op vakantie in Frankrijk kwamen we regelmatig van die heerlijk uitziende macrons tegen. Ik was ze al regelmatig op een blog tegengekomen en zat er watertandend naar te kijken. Ik vind de kleuren en de vorm echt prachtig!
Madeliefste (we waren samen op vakantie) verraste me met een doosje, zo lief! Ik heb er eerst foto's van gemaakt, en toen met een kopje koffie opgegeten. Wat een desillusie. Ik vind ze helemaal niet lekker!.........maar nog steeds wel mooi!3 opmerkingen:

lisette zei

Ik heb ze ook nooit op maar ik kan me ook voorstellen dat je denkt, wauw!! De kleuren en vormen zijn inderdaad geweldig. Goed te weten nu dat ze niet smaken..

OrangeFarmhouse zei

Ze zien er overheerlijk uit en op vakantie sta ik altijd te likkebaarden voor de etalage waar ze in grote stapels liggen. Maar ik durf ze dus niet te proeven, bang dat ze teleurstellen. En nu durf ik dus helemaal niet meer :-(

Isolde zei

Wat jammer dat je ze niet lekker vond. Ik vind ze zo lekker. Elke zomer in Frankrijk ga ik alle patissiers af en koop er een paar, op zoek naar de lekkerste. Heb dit jaar 2 geweldige zaakjes gevonden, gelukkig gaan we volgend jaar waarschijnlijk naar dezelfde bestemming, ha ha.